DE PARADIJSVOGEL

In de zomer van 2016 huisvestte de Buurt zich voor een periode van 3 maanden tegenover Leiden Centraal. Een zomerse hotspot van ongekende Leidse grootte met een stadsstrand, sportveld, theater, verschillende restaurants, winkels en een evenemententerrein. Het succesvolle project dat als startschot werd gebruikt voor de bouw van de Lorentz was voor de makers zo’n bron van inspiratie dat nu 2 jaar later in een andere vorm het gedachtegoed van de Buurt wordt voortgezet. 

 

De Paradijsvogel is niet alleen een kleurrijke urban verrassing midden in het Leidse Stationsgebied, maar gaat ook zo duurzaam mogelijk te werk. Veel materialen die je ziet in de zaak zijn gemaakt van materialen van de Buurt. Zo zijn de banken gemaakt van de restaurantjes uit de buurt en is de verlichting in de Paradijsbar geregeld door de oude straatlantaarns van het Stationsplein. Maar het zit hem niet alleen in de materialen, want de Paradijsvogel houdt van de natuur. Daarom doen we onze boodschappen om de hoek, verzinnen we iets met onze restjes en blijven we innoveren.

Wil je nu op een duurzame en betaalbare locatie iets vieren? Dan moet je ook bij de Paradijsvogel zijn! Lees daar meer over op onze zaalverhuur-pagina of neem direct contact met ons op.

Paradijsvogel -65.jpg