Naast de perfecte locatie voor ieder feestje is de Paradijsvogel ook beschikbaar als pop-up of try-out locatie. Van volledig operationele keuken tot kassasysteem en van barkruk tot bordje, letterlijk ieder ingrediënt is in huis om onze benedenverdieping om te toveren tot jouw tijdelijke horecaconcept.

 

Samen met jou gaan we graag het experiment aan en daarom houden we de drempel zo laag mogelijk om in te stappen. 

 

Heb je dus altijd al een restaurant willen openen maar niet verder gekomen dan je eigen keuken? Of ben je het klaar rondreizen in je foodtruck wel een beetje zat en zoek je vastigheid? Of sta je op het punt om je dromen achterna te gaan, maar wil je eerst nog even oefenen? Dan is dit je kans! Start jouw horeca pop-up of concept in de Paradijsvogel.

 

Interesse? Dan doen we snel een bakkie!

Onze blinkende keuken gevuld met mooie spulletjes laten we graag 24/7 op volle toeren draaien. Daarom is onze keuken te huur voor iedereen die deze kan gebruiken. Heb je interesse? Contact ons dan voor de mogelijkheden! 

Benieuwd naar onze paradijselijke keuken? Check die dan hier!

Keuken verhuur .jpg

T // 071 7856319

E // info@deparadijsvogelleiden.nl

A // Stationsplein 11

2312 AJ Leiden

CONTACT

ONS

De Paradijsvogel is de locatie om te experimenteren, te floreren, te oefenen en om je dromen na te jagen! Lanceer jij jouw tijdelijke horeca concept hier? Contact ons dan!

 

POP-UP

GEZOCHT?!

PRAAT MET ONS

  • Facebook de Paradijsvogel Leiden
  • Instagram de Paradijsvogel Leiden